Resultaten voor pedicure

pedicure
Opleiding Pedicure branche sprint Amice Opleidingscentrum.
De opleiding pedicure sprint kan als branche opleiding worden gevolgd. De branche opleiding wordt beheerd door de stichting BRAVO en de Examenkamer verzorgt het toezicht. De branche diploma's' pedicure en medisch pedicure zijn NLQF ingeschaald op niveau 3 en 4.
Wat doet een pedicure? Lees hier wat een pedicure doet.
Dat is wat een pedicure doet. Soms moeten je voeten verzorgd worden vanwege een medische noodzaak zoals diabetes, maar je kunt ook je voeten mooier te laten maken bij een pedicure zodat je met verzorgde voeten in die toffe zomerschoenen kunt stappen.
Pedicure Mobella mobiele kappers pedicures en meer.
Ik doe mijn werk met passie voor meer dan 20 Ik heb zelf een praktijk gehad vanaf jongsaf aan en sinds ik ben verhuisd richting Zevenbergen, werk ik ambulant bij Mobella als pedicure en schoonheidsspecialiste Graag maak ik met u een afspraak om u voeten en of uw gezicht te behandelen. Zodat u weer op watten loopt. En een heerlijke en ontspannen schoonheidsbehandeling op locatie kan geven! Graag tot ziens! Boek een afspraak! Mobella biedt 100% tevredenheidsgarantie. Zoek en boek. Mobella is actief in meer dan 1000 plaatsen waaronder. Almere, Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn, Haarlem, Zaandam, Purmerend, Groningen deel Emmen, Amstelveen, Utrecht, Zwolle, Amersfoort, Nieuwegein, Deventer, Arnhem, Gouda, Den Haag, Rotterdam, Den Bosch, Breda, Tilburg, Zevenaar, Den Haag en Nijmegen.
Wat is medische pedicure.
Wat is medisch pedicure? De medisch pedicure houdt zich, net als de pedicure, bezig met de verzorging van de voet en de behandeling van huid en nagelaandoeningen. Daarnaast voert de medisch pedicure ook specialistische behandelingen uit, zoals de behandeling van de risicovoet, waarbij ten gevolge van een ziekte o.a.
Independer.
Tiptop Voetverzorging is gesloten.
Als je wilt kan je bij mijn Collega, Petra Copier terecht op de Linnaeuskade 21 kapsalon William Hart. Zij is ook medisch pedicure, haar telefoonnr is 0648968252 of email email protected. Voor voetreflex kan ik u mijn collega Esther aanraden.
Alles voor de pedicure sunstar.
White to Brown. Hallo, als je inlogt kun je een wensenlijstje bijhouden, je bestellingen zien en nog veel meer! Le Club Lichaam. Le Club Ontharing. Oil n More. Morgan Taylor Care. Voet product Oil n More. La Reine Honingcrème. Sunstar Pedicure producten.
Pedicure Bottendaal Podotherapie. Pedicure Bottendaal Podotherapie.
Bij podotherapie Bottendaal werken twee medische pedicures. Kaylee Hendriks en Marijke Hoksbergen, zeer ervaren pedicures, zijn op verschillende locaties werkzaam Danielsplein, Nina Simonestraat en Doesburg. Zij zijn bekend met de diabetische en reumatische voet. Voor meer informatie over tarieven en locaties of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze afsprakenbalie op tel.

Contacteer ons