Resultaten voor mouwen

mouwen
Heren T-shirts korte mouwen bij wehkamp Gratis bezorging vanaf 20.
ronde hals 1730. Heren T-shirts korte mouwen. Je hebt een longsleeve, een singlet en ook een gewoon T-shirt met korte mouwen. De collectie T-shirts met korte mouwen bestaat uit veel allover printjes zoals stipjes, streepjes of dierenprint. Daar lees meer.
Mouw Wikipedia.
De ouderdom van de mouw is onbekend. Mouwen bestonden echter reeds bij de Egyptenaren, ook de Chinezen kenden de mouw reeds in de 3e eeuw v. Een precieze ouderdom is moeilijk te geven, omdat kledij slechts zelden wordt teruggevonden bij archeologische opgravingen. Een mouw is geen noodzakelijk onderdeel aan een kledingstuk. De Egyptenaren, Grieken en Romeinen maakten hun kleding onder andere door grote rechthoekige lappen stof te nemen en deze te draperen, eventueel deze vast te steken met sierspelden. Ruime mouwen werden vroeger, en nu in streken waar deze mouwen nog gebruikelijk zijn, gebruikt om dingen in op te bergen. Door de eeuwen heen zijn er verschillende soorten mouwen ontstaan, deze zijn te categoriseren aan de hand van de schouderinzetting of waar de vloeite van de mouw vandaan komt. Technische Aspecten bewerken brontekst bewerken.
mouw WikiWoordenboek.
mouw" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek. De ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen, 2e druk, Amsterdam / Antwerpen: Veen, 2002; op website dbnl.org; ISBN 90 204 2045 3. mouw op website: Etymologiebank.nl. mouw op website: Etymologiebank.nl.
Dames blouses lange mouw online kopen bonprix.
Elegant, modieus of casual, bij een rok of bij een broek: met een blouse met lange mouwen zie je er zowel overdag als s avonds goed uit. In het online-assortiment van bonprix vind je allerlei blouses met lange mouwen in veel kleuren en motieven voor elke gelegenheid.

Contacteer ons