Op zoek naar pvc tape?

pvc tape
Nitto PVC Tape wit zeer goede rek-eigenschap.
Zet op kluslijst. Nitto PVC Tape Wit Isolatietape voor koelleiding 50mm 20 meter. De meest gebruikte tape voor isolatie van koelleiding voor airconditioning. Deze Nitto PVC tape heeft een goede balans tussen kleefvermogen, afwikkelkracht en flexibiliteit, waardoor deze een goede verwerkbaarheid heeft.
PVC-tape.
Franco levering vanaf 50. Scherpe offertes op maat. Voorwaarden gratis levering. Over Conrad Over Conrad. Conrad Your Sourcing Platform. Conrad Diensten Conrad Diensten. Betaalmogelijkheden Volg ons ook op. Veilig winkelen 2020 Conrad Electronic Benelux Alle rechten voorbehouden. Kies uw land.
PVC tape PVC tape, dubbelzijdige tape, dubbelzijdige PVC tape, PVC tape wit, PVC tape grijs, PVC tape zwart, Advance.
Verzekeringen voor zelfstandigen. Ons uitgebreide assortiment PVC tape bestaat uit dubbelzijdige PVC tape, PVC tape in verschillende maten en in de kleuren witgrijs, en zwart. Van het bekende merk Advance bedienen wij u graag. Onze producten zijn van hoge kwaliteit, waardoor u deze lang en met plezier gebruikt.
Bedrukte PVC tape PVC plakband Drukzo.
De PVC tape is makkelijk te scheuren met de hand en is uitermate geschikt voor kartonnen dozen. De tape heeft een breedte van 50mm en een lengte van 66 meter. Het design dat herhaald zal worden kan maximaal 50mm breed zijn en 251mm lang.
Nitto 21A PVC tape 50mm x 10m.
Nitto PVC 21A is een premium PVC tape met een drukgevoelige lijm op rubberbasis. De Nitto tape 21A is in de markt aangeschreven als een top kwaliteit tape voor algemeen gebruik. Dankzij de sterkte van de tape is uitermate geschikt voor zware algemene doeleinden.
PVC-tape.
Milieutechnisch is zijn er wellicht betere opties. PVC tape is kwalitatief de beste keuze om te bedrukken. Milieutechnisch is PP Solvent of Acryl tape een betere keuze voor bedrukte tape. Die zijn wel wat duurder. Voordelen PVC tape in t kort.
Pvc tape, b 50 mm, l 10 m, wit, per rol Wildkamp.nl.
Soepele pvc film voorzien van een rubber kleeflaag. Goed uv en weersbestendig. Bestand tegen de meeste zuren, logen en oliƫn. Goed te verwerken bij lage temperaturen. Voor de optimale hechting adviseren wij om de tape onder druk aan te brengen op een droge, stofvrije en ontvette ondergrond, die ongeveer dezelfde temperatuur heeft als de tape.
PVC Tape ZWART 48 mm breed Rol 10 meter 0.18 dik.
PVC Tape ZWART 48 mm breed Rol 10 meter 0.18 dik. PVC Tape ZWART 48 mm breed Rol 10 meter 0.18 dik. 190, INCL BTW. PVC Tape ZWART 48 mm breed Rol 10 meter 0.18 dik. Voeg toe aan verlanglijst Toevoegen om te vergelijken.

Contacteer ons