Op zoek naar bedrukte tape?

bedrukte tape
Papier bedrukte tape 50 mm Dr.Sticker.
Goedkoper dan PVC tape. Deze tape is low noise dus maakt minder geluid dan PP hotmelt. Deze tape is een ideale dozensluiter voor de grootverbruiker. Bedrukte papiertape zorgt voor een krachtig en professioneel communicatiemiddel, wat bijdraagt aan conversie verhoging en naamsbekendheid.
Bedrukte Tape.
Hierdoor valt uw verzending extra op tijdens opslag, transport en bezorging! Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Specificaties bedrukte tape: Handmatig verwerkbaar Goede kleefkracht Slijtvaste bedrukking Verwerkbaar bij 20 C tot 40 C Lang houdbaar Rolt geruisloos en niet te licht af Weinig tot geen rek.
Bedrukte tape Bestel snel en voordelig online Pixartprinting.
Daarnaast kan bedrukte tape ook dienen om codes en andere informatie over te brengen. Pixartprinting bedrukt PVC tape met het flexoprocédé in een, twee of drie kleuren. Bedrukte tape is leverbaar op rollen van 66 of 132 meter en op spoelen van 50 of 75 cm.
Bedrukt tape online logotape bestellen bij PIM Print.
Home / Bedrukte tape. Bestel bedrukte tape online! Bedrukte tape wordt geleverd inclusief bedrukking met logo of tekst en is beschikbaar in verschillende breedtes. Bedrukte tape is handig om te gebruiken in een dispenser, bijvoorbeeld om als verpakkingstape te gebruiken.
Bedrukking Tape Met Uw Eigen Logo.
Met bedrukte tape maken bedrijven een onuitwisbare en bovendien professionele indruk. De afbeelding op de tape hoeft niet altijd een logo te zijn. Zo is het ook mogelijk een bedrijfsnaam, webadres, illustratie of een leuke slogan op te tape te laten bedrukken.
Bedrukte tape Plakband met eigen logo.
U kunt u bestanden per e-mail of per WeTransfer grote bestanden verzenden. Voorafgaand aan de daadwerkelijke productie ontvangt u een digitale proef. Na uw akkoord zal de productie pas beginnen. Voor meer uitleg en informatie over het bedrukken van tape kunt contact opnemen met de klantenservice.
Groot in kleine oplages bedrukte tape! Vanaf 36 rollen bedrukken we ook jou tape.
De minimale oplage bij Nivedita voor bedrukte tape is slechts 36 rollen! Dit is ongekend in de markt. Neem voor uitgebreide tape informatie eens een kijkje bij TapePrint, dit is onze dochteronderneming voor de levering van kwalitief hoogwaardig bedrukte tape / plakband producties.
Bedrukte verpakkingstape Van Duinen TechnoTape.
Bedrukte tape met uw eigen bedrijfsnaam/ logo is een relatief goedkoop communicatiemiddel en kan uw naamsbekendheid eenvoudig en voordelig vergroten tijdens opslag, transport en bij uw klanten. Bedrukte verpakkingstape wordt gebruikt voor het sluiten van dozen, inpakmaterialen en palletiseren. Daarnaast kan bedrukte tape gebruikt worden als waarschuwingstape; bedrukt met Breekbaar, Geblokkeerd, gevaar asbest enz.

Contacteer ons